Velkommen til Innlandet Maskin

Ecolog

Svensk driftsikkerhet

Om Ecolog

Historien om den svenske produsenten av skogsmaskiner er lang og innholdsrik og selve firmanavnet ble lansert første gang i 1965. Derimot er det blitt produsert skogsmaskiner ved fabrikken i Söderhamn lenger før det.

Utgangspunktet for dagens Ecolog-produkter er den såkalte «spindelmaskinen» som første gang ble lansert i 1986. Med sine hydrauldrevne hjulmotorer montert på pendelarmer, revolusjonerte spindelmaskinen måten skogsmaskiner tok seg frem i skogen på.


Knut Johansen i Innlandet Maskin er eneste salgsrepresentant for Ecolog i Norge.

– Markedet for skogsmaskiner er lite og det er mange som kjemper om kundene, men det selges flere og flere Ecolog også her til lands. Velger du en Ecolog-maskin hos oss får du markedets beste garantiordning. Om du skulle trenge reparasjoner eller service, kommer vi ut til deg, såkalt «service på stubben», sier Johansen


Om du ønsker flere opplysninger om Ecologs hogstmaskiner og lastbærere, kan du ta kontakt med Knut på 902 94 959 eller knut@innlandetmaskin.no.

Du kan også lese mer om Ecolog her.

Se bilder fra demonstrasjon i Grundsetmarka

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle