Velkommen til Innlandet Maskin

Univern

Arbeidsklær i norgesklasse

Laget for norske forhold

Når du arbeider under krevende forhold må du ha komfortable klær som er tilpasset disse. I butikken vår finner du et utvalg arbeidsklær som beskytter deg mot strenge vintre og regnfulle høstmåneder. Vi kan anbefale deg hvilket fottøy som passer best og trenger du verneutstyr vet vi som regel hva du bør ha.

Klærne fra Univern er et resultat av mange års erfaring og ikke minst samarbeid med andre for å sikre god kvalitet, riktig pris og kort leveringstid. Trenger du arbeidsklær tilbyr vi merkene Univern, Björnkläder, Nytello og Sionen.

Innlandet Maskin forhandler mange ulike produkter fra Univern, men for norske utendørsarbeidere anbefaler vi Pro Tec-serien som har svært gode egenskaper på vanntetthet, pusteevne, slitestyrke og synlighet.

Kommer du innom butikken vår vil Bjørn kunne gi deg de beste rådene om hvilke klær, fottøy eller verneutstyr du bør velge.

BESKYTTER DEG I ALL SLAGS VÆR

Om du jobber i skogen, industrien, landbruket eller på plattforn – Innlandet Maskin har klærne som beskytter deg på en komfortabel måte. Mange av modellene står utstilt i butikken vår, men om vi ikke har det inne, skaffer vi det på kort tid. Klikk på UNIVERN-videoen under.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle