Velkommen til Innlandet Maskin

Vi har blitt forhandler av Makita

Innlandet Maskin kan stolt fortelle at vi nå har blitt forhandler av Makita Elektroverktøy.

Se deres hjemmeside her for produkter

Makita tilbyr produkter av høy kvalitet og tjenester som hjelper deg å nå dine mål ved å gjøre arbeid morsomt og enkelt. Makita leverer elektroverktøy, tilbehør og relaterte tjenester til en rekke kunder, hovedsakelig innen bygg- og industri, og til forbrukere.

Makita er en etablert markedsleder innen sin bransje. Designet for å overgå alle forventninger, suppleres selskapets produkter med et servicenettverk av høy kvalitet.

Makitas verktøy er det profesjonelle valget!

Makita Oy

Makita Oy er et heleid datterselskap av japanske Makita Corporation og er virksom i syv land: Finland, Sverige, Norge, Estland, Latvia og Litauen.

I Finland har Makita vært et varemerke siden 1979. Det finske datterselskapet Makita Oy ble etablert i 2001. I et århundre har Makita Corporation investert i produktutvikling og -kvalitet. Dette har styrket Makitas posisjon som en av verdens ledende produsenter av elektroverktøy og gjort det mulig for Makita Oy å bli en av regionens viktigste leverandører av elektroverktøy.

I dag leveres våre produkter av hundrevis av våre partnere over hele landet. Makita- og Dolmar-produkter selges alltid av autoriserte forhandlere.

Ta kontakt med oss for gode produkter og tilbud!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle